Zuzmókának már be lehet fonni a hátán a szőrt

Stratégiai partnerünk, az ”Állat és Ember” Állatvédő Egyesület elbűvölő idős lakójánál, a Burgimmune Immunerősítő hatására megszűnt a rendszeresen kiújuló hasmenés is amellett, hogy az új bundára tett szert a kutyus.

Az Egyesületnek rengeteg öreg és beteg kutyája van, Zuzmóka is közéjük tartozik, akinek tavaly novemberben gerincműtétje volt.
Az Egyesület vezetőjének beszámolója alapján ŐSZ ÓTA, tehát november 11. és május 11. közötti “NULLA SZŐRNÖVEKEDÉSE VOLT” látható, pedig sokféle készítményt kipróbáltak hasztalanul.

MIKOR ELKEZDTE KAPNI A BURGIMMUNE-T, 20 NAP ALATT a 3-4 cm-es szőr szigetek KINŐTTEK és “mindenütt pelyhes 5 mm körüli szőr van, csak a vágás vonalban hiányzik…Hihetetlen, de reggeltől estig is láthatóan nő neki.”

Zuzmónak augusztusra már göndör hosszú szőr nőtt a hátán.

MEGSZŰNT a rendszeresen kiújuló HASMENÉSE is. Miután abbahagyták a Burgimmune-t, visszatért az ismeretlen eredetű (mindenre negatív a széklet labor) krónikus hasmenés. Ezt követően a gyógyhatású készítményt újra alkalmazták nála, aminek következtében Zuzmó állapota kifogástalan.

Hosszú, boldog, egészséges életet kívánunk Zuzmónak! 🙏

📣 Figyelem a Burgimmune por formulának tökmaglisztre cseréltük a térfogatnövelőjét, hogy még ennél is jobban működjön a kombináció, ezért a por állaga kicsit megváltozott (vízben ugyanúgy oldódik, ugyanúgy beadható a szokásos módon).
This is default text for notification bar