Trico és Teki

Tricot és Tekit még tavaly októberben, Szécsényben, az iskola mellett találták. Aprócska testüket egyszerre több vírus is megtámadta, ezért a Macskavilág Alapítvány és a Natural Pet Care System között létrejött stratégiai együttműködés keretében gyógyulásukat-felépülésüket segítendő kapják a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt.

A néhány hetes apróságok élet-halál között lebegtek a macskanátha vírusa és a különféle szövődmények miatt. Csaknem megfulladtak a képződött nagy mennyiségű váladéktól, szemüket szinte „összeragasztotta” a kötőhártya gyulladás. Ki tudja, mikor ehettek és ihattak utoljára, mert csontsoványak és kiszáradtak voltak.

A kölyköket azonnal állatorvoshoz vitték, ahol infúziót, antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt, szemcseppet kaptak, hogy tüneteik enyhüljenek. Az Alapítvány önkéntesei a szerető gondoskodás és az állatorvosi kezelés mellett bevetették a Burgimmune immunerősítőt is, hogy a kiscicák túlélési esélyei tovább javuljanak.

Trico és Teki állapota a gondos ápolásnak köszönhetően szépen javult, bár egyiküknél maradandó szemkárosodást okozott a macskanátha vírusa, ezért majd korrekciós szemműtétre lesz szüksége.

Az Alapítványnál minden cicát rutinszerűen szűrnek a különféle fertőző macskabetegségekre, és így derült ki, hogy sajnos mindkét cicus FeLV (macskaleukózis) pozitív. Ez a vírus nagyon gyakori a kóbor cicák között, a kölykök akár már az anyaméhben megfertőződhetnek. Sok macskában a FeLV fertőzés az immunrendszer mérsékelt vagy súlyos alulműködését eredményezi. Ez azt jelenti, hogy a fertőzött macska kevésbé képes megvédeni magát a fertőzések széles körével (paraziták, baktériumok, gombák, más vírusok) szemben, amelyek normál esetben, egészséges cicáknál nem okoznának problémát.

A FeLV fertőzöttség esetében az immunrendszer támogatása nélkülözhetetlen, ezért Trico és Teki folyamatosan kapják a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt. Ahogy a képeken is látható, szépen nőnek és gyarapodnak, koruknak megfelelően rosszcsontkák, és ami az egyik legfontosabb, tünetmentesek.

🎉Próbáld ki legújabb termékeinket most induló kedvezménnyel N.P.C.S. minőségben, előrendelési lehetőséggel. Legkésőbb április 30-ig feladásra kerülnek a termékek.
This is default text for notification bar