Textina, a túlélő

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Textina 15 évesen, szívférgesen és emlődaganat műtét után ilyen jól van.

Ez a szépséges öreglány a képeken Textina, aki nagyjából ezer meg egy éves, de minimum 14+. Egy elhagyott repülőtér romjai és az odahordott szemétkupacok között élt az elmúlt hónapokban. Nem tudni, hogy mit evett, hogyan maradt életben?

A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány mentette meg az életét és így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Ennek a csodaszép kutyusnak öregkorára egyszerre kell megküzdenie az 1-es stádiumú szívférgességgel ÉS a hatalmas, kifekélyesedett emlődaganatokkal is. Ebben a harcban a Burgimmune prémium immunerősítő kombináció is segíti.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy „csak” 1-es stádiumú a szívféreg fertőzöttsége, ezért sor kerülhetett a daganatok miatt szükséges operációra. A mellkas röntgeneken áttétek nem láthatóak. Őkelme étvágya nagyszerű, életkedve a fiatalokhoz hasonló.

A szívféreg elleni kezelése is megkezdődött, aminek meghatározott protokollját majd a leendő Gazdinak is folytatnia kell.

Textina jelenleg az Állatotthon irodájában tölti ideje nagy részét, boldogan gyógyulva, és mindenki szívét elrabolva kedvességével.

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar