Termékeink
Burgimmune termékek

immunerősítő

antioxidáns

daganatellenes hatás

étvágynövelő, hányáscsillapító

bőrt és szőrt támogató

gyulladáscsökkentő

gyorsabb regeneráció

hatékonyabb vakcinázás

vérképzést fokozó

A Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció állatgyógyászati gyógyhatású termék kutyák és macskák részére. A por formájú kiszerelés mellett immáron a Burgimmune FORTE Prémium Immunerősítő Tabletta is elérhető. Speciális összetételének köszönhetően kifejezetten ajánlott a betegségek megelőzésére és kezelésére, tehát a prevenciós használat mellett akut és krónikus elváltozások terápiájára is (természetesen az esetleges orvosi kezelés kiegészítéseként).
A Burgimmune küldetése, hogy Kedvenceink immunrendszerét karbantartsa és folyamatosan támogassa. Hatóanyagai külön-külön is megállják a helyüket, amikor az immunrendszer védelméről van szó, de mi a hatóanyagok olyan kombinációját hoztuk létre, amelyek egymást kiegészítve gondoskodnak az immunrendszer minél teljesebb támogatásáról.

Mivel minden betegség leküzdésének, illetve megelőzésének alapja az erős immunrendszer, ezért minden kutyának és macskának ajánljuk kortól és egészségi állapottól függetlenül.

Fiatal kis Kedvencünk esetén nagyon fontos, hogy megfelelő alapokra helyezzük szervezete védelmi rendszerét, ebben pedig a Burgimmune hatalmas segítséget jelent. Idősebb kisállatoknál azért ajánlott a Burgimmune napi fogyasztása, mert ezzel a meglévő immunrendszert erősítjük és tesszük még ellenállóbbá a betegségekkel szemben.
Beteg, esetleg daganatos megbetegedésben szenvedő kisállatok esetén a Burgimmune szedése szintén erősen javallott, mivel Kedvencünk ellenálló képessége ilyenkor nagyfokú támogatásra szorul, amit a készítmény biztosít.
BURGIMMUNE PRÉMIUM IMMUNERŐSÍTŐ KOMBINÁCIÓ
állatgyógyászati gyógyhatású termék kutyák és macskák részére
A termék speciálisan összeállított növényi hatóanyagok, gyógygomba és béta-glükán, valamint vitaminok kombinációját tartalmazza, melyek az immunrendszer működésére kifejtett többféle hatásuk révén hatékonyan hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez és a betegségek elleni küzdelemhez.
Összetevők

BÉTA-GLÜKÁN

Fő feladata a makrofágok aktiválása, immunstimuláns, daganatellenes és antimikrobiális hatása is van.

CORIOLUS VERSICOLOR GOMBA

Hatóanyagai a természetes, ún. „ölősejtek” aktivitását segítik, illetve azok létrejöttét támogatják. Ezek a sejtek segítenek megölni a daganatos sejteket és leküzdeni a fertőzéseket.

GINZENG

Már az ősi kínai gyógyászatban is használt antioxidáns és gyulladáscsökkentő, daganatellenes hatása egyes daganat fajták esetében bizonyított, a nem specifikus immunrendszer működését fokozza, immunerősítő, javítja az agyműködést, segíthet a vércukorszint csökkentésében.

B6-VITAMIN

Étvágynövelő és hányáscsillapító hatása bizonyított, amely nagyon fontos lehet daganatos megbetegedések esetén. Nemcsak javítja az anyagcserét, hanem támogatja a látást, és számos pozitív hatással van a bőr egészségére. Továbbá méregteleníti a májat és segít a vesék működésében.

SPIRULINA ALGA

A Spirulina egyfajta kék-zöld alga, amely mind sós, mind pedig édesvízben megtalálható. Valószínűleg ez a legmagasabb tápanyag-sűrűségű élelmiszer a Földön. Erős antioxidáns és gyulladásgátló. Csökkentheti a daganatos megbetegedések előfordulását, illetve a már meglévő tumor méretét. Vérnyomáscsökkentő, az allergia előfordulási esélyét csökkenti, hatásos vérszegénység ellen, javítja az állóképességet, roboráló hatása is van.

E-VITAMIN

Szívre és érrendszerre jó hatással van, antioxidáns, javítja a sebgyógyulást.
🛒🛍️Próbáld ki most új termékeinket, kedvezményes csomagajánlatainkkal, immáron a megszokott szállítási idővel. 🚚⏱️
This is default text for notification bar