Sicc a betegségeknek!

Lajos cica felépülése a macskanáthából és bélgyulladásból, a Burgimmune erejével…

Lajos cica augusztus 02-án érkezett, stratégiai partnerünk, a Civil Debreceni Állatmentők gondozásába (Bodolai Ferenc Add a Mancsod Alapítvány).

Rögtön állatkórházba vitték. Alig volt keringése, teljesen ki volt száradva. Kiderült, hogy macskanáthával és bélgyulladással is küzdött.

Azonnal elkezdték orvosi kezelését, kiegészítő terápiaként, fecskendőben feloldva kapta a Burgimmune-t, hogy biztosan bekerüljön a szervezetébe az állatgyógyászati gyógyhatású készítmény.

08.07-én már érdeklődőbb volt.

08.10-én magától evett, széklete, vizelete is rendeződni kezdett.

08.13-án kiengedték, már csak a Burgimmune-t kapta.

08.15-én önállóan evett, ivott, széklete, vizelete teljesen rendeződött.

08.18-án gyógyultan gazdihoz költözött!

Szép Gazdis életet kívánunk!

A macskanátha a cicák nagyon fertőző, különféle vírusok okozta betegsége. Akár végzetes is lehet, különösen a legyengült immunrendszerű és/vagy nagyon fiatal vagy nagyon idős állatok esetében. A Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció egyedi összetételének köszönhetően kifejezetten ajánlott bakteriális és/vagy vírusos fertőzések, valamint gyulladással járó betegségek megelőzésére és/vagy kiegészítő kezelésére is…

🎉Próbáld ki legújabb termékeinket most induló kedvezménnyel N.P.C.S. minőségben, előrendelési lehetőséggel. Legkésőbb április 30-ig feladásra kerülnek a termékek.
This is default text for notification bar