Runa gyógyulása

Runa egy örökbefogadott kutyus. Gazdija állatorvosi asszisztensként dolgozik, de hiába tett meg mindent, Runa fülei évek óta szinte folyamatos és nagyon fájdalmas problémaforrást jelentettek.

Mindkét hallójáratban krónikus, vissza-visszatérő, sokszor gennyes, gyulladás jelentkezett, ami már a dobhártyát is károsította, sőt, a dobüregbe is beterjedt. Az elvégzett laborvizsgálatok (gomba- és baktériumtenyésztés) és a célzott hatóanyag-tartalmú kezelések sem hoztak tartós gyógyulást. Nagyjából fél évvel ezelőtt Runa bal füléből egy kifekélyesedett felszínű növedéket kellett műtéti úton eltávolítani.

Gazdija ekkor döntött úgy, hogy megpróbálja Runát a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációval is kezelni, mert az állatgyógyászati gyógyhatású terméknek bizonyítottan daganatellenes hatása is van. Miután Runa krónikus fülgyulladása évek óta gondot okozott, ezért Gazdija dupla dózisban adta neki az immunerősítőt.

A daganat az operáció óta nem újult ki, és az azóta eltelt hónapok során Runa jól van, a fájdalmas, fülgyulladásos tünetek egyáltalán nem jelentkeztek, ami a kutyusnak és gondos Gazdijának is óriási örömöt és megkönnyebbülést jelent.

Hogy ez így maradjon, Runa nem kúraszerűen, hanem folyamatosan, minden nap kapja a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt.

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar