Rólunk

Állatorvosként vagy tenyésztőként szinte minden nap megtapasztalhatjuk, hogy mennyit változott a kutyák és macskák szerepe az utóbbi évtizedekben. Háziállatokból igazi társállattá, családtaggá váltak. És ahogy egyre több Gazdi lesz egészségtudatos a mindennapokban, úgy terjesztik ki ezt a szemléletet négylábú családtagjaikra is – és várnak el tőlünk felmerülő gondjaikra ennek megfelelő megoldásokat.

Egy dolog viszont biztosan nem változott: a Gazdik most is akkor boldogok – és ami ugyanilyen lényeges – elégedettek velünk, ha Kedvencük minél tovább egészséges marad, minél könnyebben gyógyul, minél nagyobb esélyt kap a gyógyulásra vagy a jobb életminőségre.

A kutyák és macskák ma már nemcsak jobban, hanem tovább is rész vesznek gazdáik életében, többek között ezért is szembesülünk mindennapi munkánk során azzal, hogy egyre gyakoribbá válnak a különféle daganatos megbetegedések. A statisztikai adatok azt mutatják, hogy 10 éves életkor felett a kisállatok csaknem felét valamilyen daganatos megbetegedés következtében vesztik el.

A daganatos betegségek hagyományos terápiái (sebészet, kemo- és sugárterápia) mellett
a humán gyógyászatban egyre erősödik az immun-onkoterápia szerepe is. Az immunrendszer képességei a legmodernebb orvosi technika lehetőségeit is messze meghaladják.

Az immunrendszer oda is belát, ahová a legkisebb endoszkópok és a legmodernebb képalkotó műszerek sem láthatnak, és oda is elér, ahová a sebész kése sosem érhet. Ez a csodálatos, az egész szervezetet behálózó rendszer sejtszinten kutatja fel és azonosítja a szervezet
külső és belső ellenségeit egyaránt.

Bár az állatgyógyászatban még várunk a humán gyógyászatban már közelgő immun-onkoterápiás áttörésre, de az immunrendszer meghatározó szerepe a daganatok elleni küzdelemben már régóta jól ismert.

Ezért fejlesztettük ki a Natural Pet Care System termékcsalád első tagját, a Burgimmune állatgyógyászati gyógyhatású terméket kutyák és macskák részére, ami egy prémium immunerősítő kombináció. A Burgimmune összetevőit szakértők segítségével úgy állítottuk össze, hogy a lehető legteljesebben támogassa az immunrendszert a daganatos és más betegségek leküzdésében. Hatóanyagtartalma és összetétele egyaránt kiemelkedő.

Dr. Bölcskei Molnár Antal és Dr. Farkas Zoltán – több évtizedes tapasztalattal és kórházi háttérrel rendelkező – klinikus kisállat szakállatorvosokat tudhatjuk az alapító tagjaink között, akik a termék fejlesztéséhez és teszteléséhez a professzionális szakmai hátteret biztosították.

Nevükhöz fűződik a VeresVet Állatkórház és a Dunakeszi Állatkórház alapítása és működtetése. Napi munkájuk fontos részét képezi a menhelyek és állatvédő szervezetek szakmai ellátása és támogatása.

Every end is a new beginning…
Cyclicity is an organic part of nature and of our life as well. When in 2017 one of our founders’ dog, Burgi was diagnosed with a malignant tumour, we were aware of the fact that the chance of a full recovery was slim, but we also knew that we could prolong the dog’s remaining lifespan and make it free from suffering. We searched for and bought all feed additives that, complementing the traditional methods, could improve the dog’s condition.
We had to administer a lot of different powders, drops or capsules to Burgi, as we could not find a single product which would have been sufficient on its own. The situation was aggravated further by the lack of appetite caused by the disease and the treatments applied.
Burgi is already running around on the eternal hunting fields, but we decided to create an individual formula which is the combination of the most efficient immunoprotective and immunostimulant active substances, and this is how Burgimmune, the first member of theNatural Pet Care Systemproduct line, was born.
Our founding members include Dr. Antal Bölcskei Molnár and Dr. Zoltán Farkas small animal veterinary clinical specialists having decades-long experience and hospital background, who have provided the professional technical background for the development and testing of the product. Their name is linked with the establishment and operation of VeresVet Veterinary Hospital and the Veterinary Hospital of Dunakeszi. An important part of their daily work is the provision of professional veterinary care and support to animal shelters and animal welfare organisations.
We are continuously expanding our product offer, and we still adhere to our basic principle, i.e. that we create only fully wholesome veterinary medicinal products made from natural and strictly controlled starting materials of plant origin.
Dr. Bölcskei Molnár Antal
Dr. Farkas Zoltán
Kutatási Partnereink
A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció már nemcsak webshopunkban érhető el, hanem országszerte is megtalálhatjátok kutatási partnereinknél.

Ezekben az állategészségügyi centrumokban vehetitek meg személyesen is a Burgimmune immunerősítőt:
Budapest:
Pest megye:
Csongrád-Csanád megye:
Győr-Moson-Sopron megye:
Hajdú-Bihar megye:
Jász-Nagykun-Szolnok megye:
Somogy megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye:
Tolna megye:
Zala megye:
Our social responsibility:

Naturally, the goal of our social responsibility is to help the animal community – we wish to distribute a certain proportion of the income generated from the sale of our products among small animal shelters and breed rescue organisations, through a completely transparent system.

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar