Mollyka a gyógyulás útján

Mollykát 2020. december 17-én autóbaleset érte, ami után azonnal állatkórházba vitték. Az elvégzett röntgenvizsgálatok alapján a sokkos állapot mellé többszörös medencetörés is társult.

Gazdái a várható magas műtéti költségeket nem tudták vállalni, és a lábadozáshoz szükséges körülményeket sem tudták biztosítani, ezért a Beagle Fajtamentés segítségét kérték.

A csontsebészeti beavatkozás során a többszörös törést az állatorvosok TPLO lemezzel és húzócsavarral rögzítették. A műtét utáni rehabilitáció szigorú előírásokkal, négy hét, szinte teljes mozgáskorlátozással indult, pihennie is csak kis helyen, ún. ketrecnyugalomban lehetett.

Amikor Mollyka a műtét után a Beagle Fajtamentés gondozásába került, még csak fél éves és 8,2 kg volt. A csapat tudta, hogy Mollyka teljes gyógyulásáig még hosszú út vezet, rendszeres kontroll vizsgálatokkal, gyógyszeres és fizioterápiás kezeléssel. Mollyka gyorsabb rehabilitációjának érdekében a Beagle Fajtamentés bevetette a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt is, ami a Natural Pet Care Systemmel kötött stratégiai együttműködés részeként a rászoruló kutyák részére rendelkezésre áll.

Mollyka szerencsére jó étvággyal megette, és meg is eszi máig is a Burgimmune állatgyógyászati gyógyhatású terméket, szépen nő és erősödik, testtömege már 9,4 kg. Vidám, kiegyensúlyozott, gyönyörű beagle leányka.

Teljes gyógyulása még messze van, vár rá egy korrekciós műtét is, de az biztos, hogy a Beagle Fajtamentés csapata mindent megtesz érte, és hogy a Burgimmune prémium immunerősítő kombináció is végig elkíséri ezen az úton.

🛒🛍️Próbáld ki most új termékeinket, kedvezményes csomagajánlatainkkal, immáron a megszokott szállítási idővel. 🚚⏱️
This is default text for notification bar