Molly már egészséges, boldog, gazdis életét éli.

Molly 2020. karácsonya előtt néhány nappal, betegen érkezett a Beagle Fajtamentés gondozásába. A csapat gondos ápolása és a kezelések mellett, a Burgimmune Prémium Immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette őt abban, hogy ma már gyógyultan szaladgálhat új otthonában.

Molly kálváriája egy átlagos sétáltatással kezdődött, ahol szokásához híven, a földön talált fadarabokkal játszott. Hazaérve hirtelen rosszul lett, bágyadt, letört volt, nem evett, ezért gazdái a közeli állatkórházba rohantak vele. Mikor odaértek, már lázas lett, a vizsgálat nagy mennyiségű fadarabot, növényi darabot mutatott a belekben. Másnapra romlott az állapota. Az infúziós kezelés ellenére harmadik napra már 40,3 volt a láza.

Gazdái nem tudták vállalni Molly gyógyításának anyagi terheit, ezért lemondtak róla, a helyi állatvédő szervezet javára.

Ekkor hívták segítségül a Beagle Fajtamentést. Mollyka őrzött szállítással azonnal indult a Fajtamentéshez, ahol a további kezelések hatására állapota gyorsan javult. Érkezése pillanatától fogva, legyengült szervezetét a Burgimmune immunerősítővel is támogatták. Felépülése után még több kontroll vizsgálaton és az ivartalanításon is átesett.

Legnagyobb örömünkre, ma már az egészséges, boldog, gazdis Beaglek életét éli…

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar