Merlot gyógyul és szépül

Merlot gazdától – vagyis inkább tulajdonostól – került 2019. május 17-én a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.
Az állapota láttán érzett első sokk után Merlot a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került kivizsgálásra. A kutyust bizalmatlansága miatt kizárólag bódításban lehetett teljes körűen, tetőtől talpig megvizsgálni.

​Már ránézésre nyilvánvaló volt, hogy Merlot kórosan sovány és a bőre rettenetes állapotban van. A fizikális vizsgálat során kiderült, hogy Merlot nyirokcsomói testszerte megnagyobbodtak. Annak ellenére, hogy Merlot kan kutya, a csecsbimbói is egyértelműen nagyobbak voltak, ami hormonális problémát jelzett. Az ultrahangos vizsgálat ezt a gyanút igazolta, heredaganatot mutatott ki.

​Merlot-tól vért is vettek, hogy lássák vérképe, belső szervei, hormon- és immunrendszere milyen állapotban van.

A szörnyű bőrtünetek okának felderítésére bőrkaparékot vettek, melynek elsődleges, mikroszkópos vizsgálata során, igen ritkán látott mennyiségű, nagyon nagy számú rüh atka volt megfigyelhető.

Orra erősen erodálódott (a lágy szövet nagy része hiányzott), a bőrszöveti hiány miatt deformálódott, orrjáratai szűkültek, melynek következtében a ki- és belégzés nehezített.

​Schneider Kinga, a Noé Állatotthon Alapítvány sajtóreferense így foglalta össze Merlot akkori állapotát:

„…nem jó hírek. Rühes, daganatos és iszonyúan alultáplált. És jelenleg kizárólag gyógyszeres kezelést tud kapni, mert a fürdetéshez, sebkezeléshez még nagyon nem együttműködő… innen indulunk ma. Küzdünk érte‼️”

Ebben a helyzetben kezdődött a Noé Állatotthon Alapítvány és a Natural Pet Care System Magyarország Kft. között az a stratégiai együttműködés, melynek keretében Merlot felépülését, a nála alkalmazott széles körű terápia részeként, az első pillanattól segíti a Burgimmune prémium immunerősítő kombináció.

​Merlot fizikai és lelki gyógyulása nagyon látványos fejlődést mutat azóta is. 27 nappal azután, hogy túlesett az első orvosi vizsgálaton, már ekkorát javult:

​„Nézzétek, a teste milyen szépen alakul. Eltűnőben a pörkök, a gennyes gyulladt sebek. És elkezdett visszanőni a szőre. A lelke még mindig romokban, apró, nagyon pici lépésekben haladunk a szíve felé. Olyan dolgok okoznak óriási örömöt, hogy nem kuksol egész nap a házában – mondjuk ebben a kánikula is a segítségünkre van. Hogy nem menekül el, ha beszélünk hozzá. Hogy a gyógyszerét már néhányszor elvette kanálról. Az érintéstől, a bizalomtól sajnos még mindig fényévekre vagyunk, de nem adjuk fel!!!!”

Merlot gyógykezelése többek között a Burgimmune immunerősítő segítségével azóta is rendületlenül folytatódik tovább, testi és lelki fejlődése továbbra is lenyűgöző: jó étvággyal eszik, testsúlya normalizálódott, az idülten gyulladt, bűzös, megvastagodott szürke bőr helyét fényes, dús, fekete bunda foglalta el, és már pórázon kenneljéből is kivihető.
🛒🛍️Próbáld ki most új termékeinket, kedvezményes csomagajánlatainkkal, immáron a megszokott szállítási idővel. 🚚⏱️
This is default text for notification bar