Menyhért megmenekült

Menyhért csontsoványan, erőtlenül, betegen feküdt egy vidéki település utcáján. Sokan elmentek már mellette, de szerencsére volt, aki ezen a június eleji napon nem fordította el a fejét a szenvedő kutya láttán, és segítséget hívott.

A Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány égisze alatt működő Agár Fajtamentés vezetője rögtön rohant érte, mert a kutyus annyira rossz bőrben volt, hogy attól lehetett tartani, hogy már a másnap reggelt sem éri meg.

Állatorvosi kivizsgálása és sürgősségi kezelése azonnal megkezdődött. A laborvizsgálatok igazolták, hogy leromlott immunállapota miatt bőrében elszaporodtak a Demodex szőrtüszőatkák, ezek a mikroszkópikus méretű paraziták. A külső élősködők okozta betegséget penészgombás fertőzés is súlyosbította.

​A szőrtüszőatkák elleni harcnak alappillére az immunrendszer támogatása, így a laborvizsgálatok eredményei alapján alkalmazott gyógyszerek mellett a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt is adták Menyhértnek.

​A képek pedig magukért beszélnek: mostanra Menyhért szőre újból fényes, korpamentes, többé nem tarkítják kopasz foltok sem. Menyhért kikerekedett – már amennyire egy agár esetében ez lehetséges – nagyon kedves, hálás és okos kutya. Szerencsés lesz, aki majd a gazdija lehet!

🛒🛍️Próbáld ki most új termékeinket, kedvezményes csomagajánlatainkkal, immáron a megszokott szállítási idővel. 🚚⏱️
This is default text for notification bar