Macskavilág mentvényei

A Macskavilág Alapítvány önkénteseit egy balassagyarmati, elhagyott házban talált, nagyon beteg kölyökmacskák miatt értesítették.

​Bár szörnyű egészségi állapotban leltek rájuk, de mégis szerencsések voltak, mert ők legalább megérték, hogy megtalálják őket és így esélyt kaphattak az életre és a gyógyulásra. Testvéreik nem voltak ilyen szerencsések, vagy valamilyen vadállat (pl. nyest, róka) vagy kutya járhatott az elhagyott háznál és az ott maradt nyomok alapján többet is megölt a kiscicák közül…

Apró testüket a bolhák és bélférgek mellett a macskanátha és szövődményei is meggyötörték: a teljes elhanyagoltság miatt súlyos tüdőgyulladásuk és krónikus kötőhártyagyulladásuk is volt.

A pár hetes apróságok azonnali orvosi ellátása megkezdődött: átestek többszöri féreghajtáson és bolhamentesítésen, és persze az állapotuknak megfelelő gyógyszereket (antibiotikum, gyulladáscsökkentő, szemcsepp, stb.) is megkapták.

Kifejezetten leromlott immunállapotuk miatt a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációból dupla adagot kaptak, ami biztosan segítette túlélésüket és gyógyulásukat.
A gondos ápolásnak és gyógykezelésnek köszönhetően néhány hét elteltével bájos, bújós és vidám, virgonc kölyökcica lett belőlük, és bár egyikük örök életére magán viseli élete kegyetlen első néhány hetének nyomát – az elhanyagolt kötőhártyagyulladás miatt látása sérült – ez nem akadályozza a játékban és csínytevésekben.

🎉Próbáld ki legújabb termékeinket most induló kedvezménnyel N.P.C.S. minőségben, előrendelési lehetőséggel. Legkésőbb április 30-ig feladásra kerülnek a termékek.
This is default text for notification bar