Barion Pixel

Természetesen segítünk...

Dr. Bölcskei Molnár Antal és Dr. Farkas Zoltán – több évtizedes tapasztalattal és kórházi háttérrel rendelkező – klinikus kisállat szakállatorvosokat tudhatjuk az alapító tagjaink között, akik a termék fejlesztéséhez és teszteléséhez a professzionális szakmai hátteret biztosították. Nevükhöz fűződik a VeresVet Állatkórház és a Dunakeszi Állatkórház alapítása és működtetése. Napi munkájuk fontos részét képezi a menhelyek és állatvédő szervezetek szakmai ellátása és támogatása.
A társadalmi felelősségvállalás iránti érzékenységgel rendelkező, egyébként szociológus Lőwy András, a terméket és a mögötte lévő rendszert megálmodó harmadik alapítótag. A kisállatok – ezen belül is kiemelten a gazdátlan és nehéz sorsú kutyák és macskák – társadalmának folyamatos támogatását tűzte ki a cég alapvető céljául. Ezért választjuk stratégiai Partnereinknek az állatvédő alapítványokat, menhelyeket és fajtavédő egyesületeket.
Egy olyan egyedi üzleti konstrukciót valósítottunk meg, ami mindenki számára átlátható, igazságos és folyamatos bevételt biztosít, egy speciális, hibrid elszámolási rendszernek köszönhetően, amely a tagok részére hat különböző jutalékot számol el és oszt ki.
Küldetésünk
A leghatékonyabb természetes anyagokból, állatorvos csapatunk együttműködésével hozzuk létre termékeinket, hogy azok a lehető legjobban segítsék Kedvenceink egészségének megőrzését, vagy mielőbbi gyógyulásukat idézzék elő.
Társadalmi felelősségvállalásunk természetesen az állatok társadalmának segítését tűzte ki céljául, jelesül, hogy termékeinkből származó bevételeink egy részét kisállat-menhelyek, illetve fajtamentők közt kívánjuk szétosztani, méghozzá egy jól átlátható rendszeren keresztül.
csatlakozó szervezetek