Kiara sebei beforrtak

A Natural Pet Care System egyik stratégiai partnere, a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület védence, Kiara gyógyulását is segítette a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció.

Kiarával kapcsolatban bejelentést tettek arról, hogy egy háznál két bull típusú kutya rendszeresen egymásnak esik, és a gazdájuk semmit nem tesz ennek elkerüléséért.

Az Egyesület csapata a címre sietett, a szükséges lépések megtétele érdekében, a kutyák már érkezésüknél komolyan összeverekedtek, szétválasztásukat az Egyesület kollégáinak kellett megoldani a gazdájuk helyett. A két kutya szörnyű sérüléseket okozott egymásnak, annyira, hogy az akkor készült fotók nagy részét a hírfolyam kényes tartalomnak jeleníti meg. A gazda lemondott Kiara tulajdonjogáról, így az állatvédőkhöz került, akik a másik kutyus ellátását is folyamatosan ellenőrizték. Kiarát azonnal elvitték egy klinikára, ahol megkezdték kezelését. Szegény kutyusnak testszerte több helyen tépett sebei voltak, amelyeket csak műtéttel lehetett korrigálni.

A Burgimmune állatgyógyászati gyógyhatású készítmény jótékony hatással van a teljes és minél gyorsabb regenerációra műtétek, gyulladások, sebek, bőrproblémák, betegségek, immunrendszert gyengítő események esetén is. Kiara is folyamatosan kapta a Burgimmune-t, mivel rengeteg pozitív tapasztalat gyűlt már össze a termékkel kapcsolatban.

Kiara a gyógyulását követően egy rehabilitáció központba került. Hála az állatvédők áldásos tevékenységének, a szakértő orvosi ellátásnak, az immunerősítőnek, az adományoknak, Kiara ma már egészséges és készen áll, hogy végre megismerje új otthonát.

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar