Kacor megmenekül

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Kacor most már egészséges, vidám kamasz kutya.

Kacor 2020 tavaszán születhetett. Mezőkövesden találták, az erdőben kikötve és sorsára hagyva. Fején és testén látszott, hogy bőre rendkívül rossz állapotban van, jobb elülső lábára pedig nem tudott ráállni.

Így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Az Alapítvány munkatársai azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba vitték, ahol az elvégzett fizikális és röntgenvizsgálatok alapján kiderült, hogy mellső lába eltörött. A törés tökéletes gyógyulását rögzítő kötés és mozgáskorlátozás segítette elő. Ez utóbbi jelentette a legnagyobb kihívást Kacor és gondozói számára; a tündéri, kedves, de energikus legénynek ezt betartani ment a legnehezebben.

Természetesen kivizsgálták, hogy mi lehet az oka bőre-szőre rettenetes állapotának. A laborvizsgálatok igazolták, hogy Kacor tüneteit a Demodex szőrtüsző atkásság és másodlagos bakteriális és gombás felülfertőzés okozza, ezért azonnal elkezdődött nála a Burgimmune prémium immunerősítő kombináció alkalmazása.

Alig öt hét alatt – ahogy a képeken is látszik – rendkívül látványos javulást értek el nála: bőre mindenhol egészséges, szőre pedig fényes és dús.

Oltási programja is elkezdődött, ivartalanítás után pedig saját, szerető, minden eddigi rosszat elfeledtető családját keresi majd!

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar