Ria mára már elhagyhatta a kemoterápiát, ez után is csodásan érzi magát, a Burgi szedése mellett…

Riánál, az Állatvédőrség védencénél, 2020 decemberében nagyon súlyos állapotában kezdték el a nyirokcsomó daganat elleni küzdelmet. A kemoterápiás kezelés mellett a Burgimmune Prémium Immunerősítőt, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású készítményét kapta. Tornóczky Anita, az Alapítvány vezetője többek között arról számolt be, hogy jelenleg, a kemoterápia közepén, a kutyus vérképe gyakorlatilag tökéletes és röntgen eredményei is olyanok, mint egy teljesen egészséges kutyának, a daganat pedig nem látható képalkotóval.

„Riát 2015-ben mentettük, akkor három hónapos volt, 2017 óta van gazdánál. Mivel az Állatvédőrségnél fontosnak tartjuk, hogy mentett állatainkért azok élete végéig felelősek vagyunk, így természetes volt, hogy most is segítünk minden lehetséges módon.

2020 szeptemberében lett rosszul, de sem Marosvásárhelyen, sem Kolozsvárott nem találták az okát. Decemberben végül Budapesten született meg a diagnózis: nyirok daganat.

A karácsonyt kórházban töltöttük, mert borzasztó durva mellékhatásokat produkált. Az onkológust akkor kérdeztem, mivel tudnám megtámogatni az immunrendszerét és ő a Burgimmunet ajánlotta. Azóta kapja a kemot, szedi a készítményt és szuperül van.”

Azóta sem jelentkezett nála a kemoterápia utáni étvágytalanság vagy hányás. Szőre elkezdett visszanőni azokon a területeken, ahol ultrahang, mintavétel, vagy infúzió miatt leborotválták őt. Pedig az onkológus azt mondta, amíg a kemoterápiás kezelés tart, addig ez nem fog megtörténni. A kutyus csodásan érzi magát.

Ria mára már elhagyhatta a kempoterápiát, ez után is csodásan érzi magát, a Burgimmune szedése mellett… (2021 nyara)

Hosszú, egészséges, boldog életet kívánunk Riának.

🛒🛍️Próbáld ki most új termékeinket, kedvezményes csomagajánlatainkkal, immáron a megszokott szállítási idővel. 🚚⏱️
This is default text for notification bar