Előző
Következő

Elvis újra fotogén!

A kicsi Elvis rövid idő alatt hosszú utat tett meg a Burgimmune Immunerősítővel karöltve…

Elvisre egy árokban találtak rá június 28. napján, rettenetes állapotban, bőrbetegen, gyulladt szemekkel, tele harapás nyomokkal. Olyan sovány volt, hogy súlya az 1 kg-ot sem érte el. A Miskolci Állatsegítő Alapítvány vette gondozásába a kiskutyát.

Tovább olvasom

Állatkísérlettől a tengerparti nyaralásig

Pityke kirobbanó formában nyaralt új családjával, felépülésében a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombinációnak is nagy szerepe volt.
Pityke mentésének napján, vele együtt 28 “kísérleti” Beagle kapott új életre esélyt a Beagle Fajtamentés csapatának köszönhetően.

Tovább olvasom

Fantasztikus változás Nusinál

Egyik stratégiai partnerünk, a Puli Állatvédő Egyesület alelnöke a következőket osztotta meg velünk a Burgimmune Prémium Immunerősítővel kapcsolatos tapasztalatairól:
“Idős, beteg, daganatos kutyáinknak kezdtük el rendszeresen adni, és az eredmény minden várakozást felül múlt. Kedvük kitűnő, energikusabbak, híztak és szőrük fényes lett…”

Tovább olvasom

Gréta ma már szuper erős kismacska

“Egy összecsomózott szájú szatyorban találtam magam…,

de MA MÁR EGY SZUPER ERŐS, nagyon játékos kismacska vagyok….”

A Hang, a hangtalanokért Állatmentő Alapítvány védence, Gréta Garbó

macskanáthás volt,

Ő is a Burgimmunne segítségével felgyógyult cicák közé tartozik.

Tovább olvasom

Flóra sokkal aktívabb, rengeteget játszik!

Flóra az egyik stratégiai partnerünk, az Agár Fajtamentés csapatán keresztül örökbefogadott kutyus.

Flóránál fél éve pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak. A Fajtamentés vezetője és az orvos is javasolták a gyógyszer mellé kiegészítésként a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombinációt az esetleges mellékhatások csökkentése, regeneráció elősegítése, vitalitás fenntartása érdekében.

Tovább olvasom

Bozont megbirkózott a parvovírussal,

Bozont rossz tartási körülmények közül, soványan, férgesen, legyengülve került az egyik stratégiai partnerünk, a Civil Debreceni Állatmentők (Bodolai Ferenc Add a Mancsod Alapítvány) gondozásába, a parvovírus tüneteit mutatta.
A Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció egyedi összetételének köszönhetően kifejezetten ajánlott bakteriális és/vagy vírusos fertőzések megelőzésére és/vagy kiegészítő kezelésére is.

Tovább olvasom

Kiara sebei beforrtak

A Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület védence, Kiara gyógyulását is segítette a Burgimmune Prémium Immunerősítő kombináció.

Szegény kutyusnak testszerte több helyen tépett sebei voltak, amelyeket csak műtéttel lehetett korrigálni.

A Burgimmune állatgyógyászati gyógyhatású készítmény jótékony hatással van a teljes és minél gyorsabb regenerációra műtétek, gyulladások, sebek, bőrproblémák, betegségek, immunrendszert gyengítő események esetén is.

Tovább olvasom

Grace gyógyulása

Grace egészségesen és boldogan kerül új, szerető családjához!

Március végén a Hungary Hearts Dog Rescue előtt megállt egy fiatalember, aki a teraszán “felejtve” találta az elhagyott, rossz állapotban lévő Grace kutyust, ezért beadta őt a menhelyre. Grace gyógyulását a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású készítménye, a Burgimmune Prémium Immunerősítő is segítette.

A kutyus érkezésekor le volt soványodva, az immunrendszere nagyon legyengült, ezért lokalizált demodex szőrtüszőatkától szenvedett, szemei körül, a péra tájékán, orrocskáján és ajkain pyodermával jellemezhető, kezeletlen gyulladásos elváltozások voltak találhatóak.

Tovább olvasom

Frici szépen gyógyul

A Natural Pet Care System egyik stratégiai partnere, a Macskavilág Alapítvány által mentett Frici macska, gyógyulása érdekében a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombinációt kapja. Frici, az Alapítvány vezetőjének elmondása alapján, egy 8 éves, igazi vidéki, utcai harcos kandúr volt, rengeteg sérüléssel került gondozásukba. A Burgimmune már jól bevált az Alapítványnál is, az orvosi kezelés és szerető gondoskodás mellett az immunerősítővel is szükségesnek találták támogatni Frici szervezetét.

Tovább olvasom

Morris megmenekült

A Burgimmune Prémium Immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette az elütött cicát, Morrist abban, hogy a baleset, a műtétek, és az életéért való küzdelem ellenére ma már jól érzi magát és gazdisodott.

Morrist március elején elgázolva találták az út közepén. Így került a Hariel Alapítvány gondozásába, akik hamar orvosi kezekbe juttatták.

Tovább olvasom

Sicc a betegségeknek!

Lajos cica felépülése a macskanáthából és bélgyulladásból, a Burgimmune erejével…

Lajos cica augusztus 02-án érkezett, stratégiai partnerünk, a Civil Debreceni Állatmentők gondozásába (Bodolai Ferenc Add a Mancsod Alapítvány).

Tovább olvasom

Molly már egészséges, boldog, gazdis életét éli.

A Beagle Fajtamentés gondozásába 2020. karácsonya előtt két Mollyka is érkezett. Az autóbalesetes kutyusról már korábban meséltünk, olvassák szeretettel a másik beteg Molly kiskutya történetét is. A csapat gondos ápolása és a kezelések mellett, a Burgimmune Prémium Immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette őt abban, hogy ma már gyógyultan szaladgálhat új otthonában.

Tovább olvasom

Tekla és Garfield új élete

Garfield és Tekla egy debreceni utcai kolóniában éltek az anyacicával együtt.
2020. decemberében a Hariel Debreceni Állat- és Természetvédelmi Alapítvány lelkes önkéntesei találtak a családra egy telefonos bejelentést követően.
Mindkét kiscica macskanáthásan, nagyon súlyos egészségi állapotban került az alapítvány szerető gondozásába. Stratégiai együttműködés keretében, a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette őket abban, hogy most már egészséges, aktív, vidám, játékos életet élve költözhetnek új gazdijukhoz.

Tovább olvasom

Zorró meggyógyult, álom Gazdiját várja

A Natural Pet Care System egyik stratégiai partnere, a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület által mentett kutyus, Zorró gyógyulását is segítette a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció.

Zorró az árokban, teljesen kiszáradva, sérült, sebes bőrrel, törött lábujjal keresett élelmet a szemét között.

Tovább olvasom

Mollyka a gyógyulás útján

Mollykát 2020. december 17-én autóbaleset érte, ami után azonnal állatkórházba vitték. Az elvégzett röntgenvizsgálatok alapján a sokkos állapot mellé többszörös medencetörés is társult.

Gazdái a várható magas műtéti költségeket nem tudták vállalni, és a lábadozáshoz szükséges körülményeket sem tudták biztosítani, ezért a Beagle Fajtamentés segítségét kérték.

Tovább olvasom

Gia megszépülése

A Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület csapatának tagjai nyáron három szuka kutyust találtak egy forgalmas út szélén. Mindhárman rettenetesen elhanyagolt állapotban voltak, ki tudja, milyen körülmények közül jöhettek vagy mióta kóboroltak és éheztek.

„Természetesen” egyik kutyában sem volt az azonosításra szolgáló mikrochip, mindhárman csonttá és bőrré voltak soványodva, és külső és belső élősködők, rengeteg bolha kínozta őket.

Egyikük a Gia nevet kapta az önkéntesektől.

Tovább olvasom

Dakota, Dundi és Dió

Sajnos, a tavasz és a nyár eleje nemcsak a hosszú, sötét és hideg téli hónapok következtében rosszabb immunstátuszú, ezért gyakrabban megbetegedő állatok miatt nehéz a menhelyeknek, hanem az első tavaszi kiscica szezon miatt is. Ilyenkor landolnak ugyanis a nem kívánt almok ‒ jobb esetben anyamacskástul, rosszabb esetben csak az árva, sokszor napos kiscicák ‒ az állatmenhelyeken.

Tovább olvasom

Cecil csodás története

Cecil egy 7 éves beagle leányzó, aki rendkívül elhanyagolt körülmények közül került a Beagle Fajtamentés gondozásába.

Ahogy a képen is látszik, Cecil toroktájékán egy tekintélyes méretű duzzanat volt. Az állatorvosi vizsgálatok során kiderült, hogy a szövetszaporulat egy daganat, ami ráadásul olyan helyen helyezkedik el, hogy nem operálható. Az elkeserítő hírek mellé további gondok is társultak: Cecil vérében hemzsegtek a mikrofiláriák, azaz szívférges is, és a harmadik szemhéja is előesett. És persze ivartalanítani is kellene…

Tovább olvasom

Bagett kivirul

Bagett, amikor megérkezett az Agár Fajtamentés gondozásába, még járni is alig tudott. A csodás agárlány egész nap csak feküdt, rozoga, izomtalan teste nyomokban sem hasonlított az agarakra jellemző csodás, izmos és erős, futásra kitalált testére.

Az azonnal elvégzett állatorvosi vizsgálatok szerencsére betegséget nem mutattak ki, egyszerűen ennyire nem törődtek vele, ennyire elhanyagolták, hogy ilyen szörnyű állapotba került.

Tovább olvasom

Trico és Teki

Tricot és Tekit még tavaly októberben, Szécsényben, az iskola mellett találták. Aprócska testüket egyszerre több vírus is megtámadta, ezért a Macskavilág Alapítvány és a Natural Pet Care System között létrejött stratégiai együttműködés keretében gyógyulásukat-felépülésüket segítendő kapják a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt.

Tovább olvasom

Runa gyógyulása

Runa egy örökbefogadott kutyus. Gazdija állatorvosi asszisztensként dolgozik, de hiába tett meg mindent, Runa fülei évek óta szinte folyamatos és nagyon fájdalmas problémaforrást jelentettek.

Mindkét hallójáratban krónikus, vissza-visszatérő, sokszor gennyes, gyulladás jelentkezett, ami már a dobhártyát is károsította, sőt, a dobüregbe is beterjedt. Az elvégzett laborvizsgálatok (gomba- és baktériumtenyésztés) és a célzott hatóanyag-tartalmú kezelések sem hoztak tartós gyógyulást.

Tovább olvasom

Kacor megmenekül

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Kacor most már egészséges, vidám kamasz kutya.

Kacor 2020 tavaszán születhetett. Mezőkövesden találták, az erdőben kikötve és sorsára hagyva. Fején és testén látszott, hogy bőre rendkívül rossz állapotban van, jobb elülső lábára pedig nem tudott ráállni. Így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Tovább olvasom

Hihetetlen Hulk és Hugo

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Hulk és Hugo egészséges kiscicává cseperedhetett.

Hulk és Hugo eszméletlenül lesoványodva érkeztek a Pomázi Kutyamenhely Második Menedékébe, amit kifejezetten cicák részére hozott létre az Egyesület csapata.

Tovább olvasom

Csatorna mama és kölykei

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Csatorna mama és kölykei túlélhessék a parvo vírus okozta fertőzést.

Csatorna mama és hét, nagyjából 5 hetes kölyke Négyesről érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Tovább olvasom

Babi gyógyulása

Babi 2015 óta van az Országos Állatvédőrség gondozásában.
Gerincét meglőtték kölyökként, ezért hátsó lábait nem tudja használni, kutya kerekeskocsi segíti mozgását…

Tovább olvasom

Textina, a túlélő

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Textina 15 évesen, szívférgesen és emlődaganat műtét után ilyen jól van.

Ez a szépséges öreglány a képeken Textina, aki nagyjából ezer meg egy éves, de minimum 14+. Egy elhagyott repülőtér romjai és az odahordott szemétkupacok között élt az elmúlt hónapokban. Nem tudni, hogy mit evett, hogyan maradt életben?

Tovább olvasom

Emma és Escobar

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Emma és három apró kölyke túléljék a megpróbáltatások okozta károsodásokat.

Emmát három apró kölykével együtt két összeragasztott zöldséges ládában tették ki a nyár egyik legmelegebb napján. 40 fokban találtak rájuk a Pomázi Állatmenhely önkéntesei.

Tovább olvasom

Szvetter

Kiskunhalasról érkezett a segítségkérés a Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítványtól, hogy egy szinte teljesen kopasz kölyköt bedobtak egy idős nénihez. Azonnali segítségre volt szüksége és a Noé Állatotthon Alapítvány igent mondott – ahogy nagyjából mindig.
Kicsi Szvetter – mert ezt a nevet kapta – megtalálásakor nagyjából fél éves lehetett, szinte a teljes testéről kihullott a szőr, teste forró, bőre gyulladt volt. Nagyon sovány, alig volt rajta izom.

Tovább olvasom

Farki gyors gyógyulása

Farki nevét rövid kis farkincájáról kapta, amit kutya vagy valamilyen más ragadozó haraphatott le, esetleg csapdában sérülhetett meg.

Több kiscicával együtt egy szántóföld szélén találták, akik kitették őket, egyszerűen ott hagyták sorsukra a kölyköket. A kismacskákat innen mentették meg a Macskavilág Alapítvány önkéntesei. A lehető leghamarabb állatorvoshoz vitték őket, ahol a vizsgálat után megtörtént a teljes külső-belső parazitamentesítésük is.

Tovább olvasom

Dragon úton a gyógyulás felé

Az akkor még névtelen, szinte teljesen kopasz, kan kutyust Törökszentmiklóson, az utcáról mentette meg a Befogad-Lak Állatvédő Alapítvány, tőlük került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Mikrochipet hiába kerestek benne megtalálói, pedig biztos, hogy korábban lehetett – ha nem is Gazdája, de tulajdonosa biztosan.

Tovább olvasom

Bibó papa

Bibó papa 2018 nyár végén került a Beagle Fajtamentés gondozásába. Korábbi gazdája lemondott róla, miután a kutyus elkóborolt otthonról és így bekerült a helyi menhelyre. Bibó már nyugdíjas, 10 évnél is idősebb.

A Fajtamentés által elvégeztetett állatorvosi és laborvizsgálatokból, valamint gyorstesztekből kiderült, hogy Bibó szívférges: vérében nyüzsögtek a mikrofiláriák.

Tovább olvasom

Amikor az állatorvos gazdi is meglepődik – Norma története

„Normát 2009 szeptember végén találtam a Normafánál (innen kapta a nevét). Akkor elég elkeserítő testi és lelki állapotban volt: koponyája bal oldalát korábban hatalmas ütés-vágás érhette, ami miatt egészen a fogínyig sérültek a szövetek, ez jól látszott a kölyök fejét átszelő hatalmas hegből. Emellett égésnyomok voltak a bundáján, rettenetesen sovány és szomjas volt, nagyjából 4 hosszú, csontos lábból, egy gyönyörű barna szempárból és bolhákból állt.

Tovább olvasom

Nemes

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével két agár érkezett Tiszabőről az Agár Fajtamentéshez. Nemes, a négy év körüli kan és Angyalka, a nagyjából hat éves szuka. Mindkét agár nagyon elhanyagolt volt, de Nemes állapota mindenkit ledöbbentett.

Fénylő bunda helyett csak foltokban volt szőre, teljes testfelületét sebek borították, ezért komoly fájdalmai voltak.

Tovább olvasom

Macskavilág mentvényei

A Macskavilág Alapítvány önkénteseit egy balassagyarmati, elhagyott házban talált, nagyon beteg kölyökmacskák miatt értesítették.

Bár szörnyű egészségi állapotban leltek rájuk, de mégis szerencsések voltak, mert ők legalább megérték, hogy megtalálják őket és így esélyt kaphattak az életre és a gyógyulásra. Testvéreik nem voltak ilyen szerencsések, vagy valamilyen vadállat (pl. nyest, róka) vagy kutya járhatott az elhagyott háznál és az ott maradt nyomok alapján többet is megölt a kiscicák közül…

Tovább olvasom

Böbe felépül

Böbe nagyjából 8 hetes lehetett, amikor a karcagi Kóbor Szívek Állatmentő Alapítvány gondozásába került. Iszonyatosan soványan és brutális bőrbetegségben szenvedve.

Tovább olvasom

Liza története

Liza 2015 óta folyamatosan az Országos Állatvédőrség gondozásában van.

Mielőtt ide került, egy lánc végén tengődött, ami minden kutyának szörnyű sors, de egy okos, az emberrel dolgozni szerető németjuhásznak még inkább az.

Tovább olvasom

Teddy maci megmenekülése

2019 októberében, mint minden nap oly sokszor, megcsördült a Pomázi Állatmenhely telefonja. A vonal másik végén egy kétségbeesett hang azt közölte, hogy a közeli mezőn egy pár hetes kutyakölyköt találtak szörnyű állapotban. A menhely önkéntesei azonnal odarohantak, a beszámoló alapján sok mindenre felkészültek, de az eléjük táruló látvány még az ő sokat látott szemüket is elborzasztotta. Az aprócska kölyök tragikus állapotban volt.

Tovább olvasom

Zoé megmenekülése

Zoét 2019 novemberében mentette ki helyi, önkormányzati segítséggel szörnyű körülményei közül a Beagle Fajtamentés a keleti országrész egyik városából.

Becsült kora 10 év lehetett… Ez a rövid mondat mindent elmond arról, honnan, milyen körülmények közül menekült meg Zoé. Nagyon alultáplált volt, csigolyáit-bordáit meg lehetett számolni, szőrzete csapzott, durva, koszos volt. Ahogy a fényképeken is látható, karmai rettenetesen hosszúak, töredezettek voltak, szinte a járásban is akadályozták már.

Tovább olvasom

Merlot gyógyul és szépül

Merlot gazdától – vagyis inkább tulajdonostól – került 2019. május 17-én a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Az állapota láttán érzett első sokk után Merlot a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került kivizsgálásra. A kutyust bizalmatlansága miatt kizárólag bódításban lehetett teljes körűen, tetőtől talpig megvizsgálni.

Tovább olvasom

Menyhért megmenekült

Menyhért csontsoványan, erőtlenül, betegen feküdt egy vidéki település utcáján. Sokan elmentek már mellette, de szerencsére volt, aki ezen a június eleji napon nem fordította el a fejét a szenvedő kutya láttán, és segítséget hívott.

A Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány égisze alatt működő Agár Fajtamentés vezetője rögtön rohant érte, mert a kutyus annyira rossz bőrben volt, hogy attól lehetett tartani, hogy már a másnap reggelt sem éri meg.

Tovább olvasom
Mi a daganat?
blog
NPCS

Mi a daganat?

Az állati szervezet sejtjeinek mind a szaporodása, mind pedig a fejlődése nagyon jól szabályozott folyamatok alapján zajlik.

Tovább olvasom
Amikor Kedvencünk immunrendszere támogatásra szorul
blog
NPCS

Amikor Kedvencünk immunrendszere támogatásra szorul

Az immunrendszer neve is sugallja, hogy nem egyetlen szervből áll, hanem egy olyan szervrendszer, ami nemcsak a rendszert alkotó szervek, hanem a sejtjei révén is mindenhol jelen van, mindent behálóz. Működése talán nem olyan látványos, mint más létfontosságú szervünké, ám épp olyan nélkülözhetetlen.

Tovább olvasom
Miért fontos a pontos és minél korábbi diagnózis?
blog
NPCS

Miért fontos a pontos és minél korábbi diagnózis?

Bár mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy a szűrővizsgálatok milyen fontosak a daganatos megbetegedések elleni küzdelemben, mégis, akár nálunk, embereknél, a velünk élő Kedvenceinknél is gyakrabban kellene ezeket a lehetőségeket igénybe vennünk. Hiszen, minél korábbi stádiumban diagnosztizálunk egy tumort, annál nagyobb az esély a teljes gyógyulásra.

Tovább olvasom
Röviden az immunológáról és az immunrendszerről
blog
NPCS

Röviden az immunológáról és az immunrendszerről

Bár a betegségek elleni küzdelem biztosan egyidős az emberiséggel, az immunológia, mint tudományág, alig több, mint száz éves. A ma ismert vakcinázás előfutárait már a XVIII. század végén alkalmazták, pedig akkor még semmit nem tudtak arról, hogy az immunrendszer milyen mechanizmusoknak köszönhetően biztosítja a szervezetünk védelmét.

Tovább olvasom
Terápiás lehetőségek daganatos betegségeknél
blog
NPCS

Terápiás lehetőségek daganatos betegségeknél

A rosszindulatú daganatos betegség – mint diagnózis, bármennyire is ijesztő – szerencsére ma már egyre több esetben véglegesen meggyógyítható. Egyre több információval rendelkezünk erről a kórképről, egyre több részletét ismerjük meg, így a gyógyításához is egyre több kulcsot kapunk a kezünkbe. Ennek a betegségnek nagyon sok megjelenési formája létezik, ezért a terápiás lehetőségek is nagyon változatosak, és azok költsége is nagyon eltérő.

Tovább olvasom
Kutyánk és a felnőttkor
blog
NPCS

Kutyánk és a felnőttkor

Ebben az időszakban a szinten tartás a dolgunk, és hogy nyitott szemmel, minél több mindent megfigyeljünk Kedvencünknél, minél jobban megismerjük, mert mi vagyunk az állatorvos szeme és füle otthon.

Tovább olvasom
Kutyáink és az öregedés
blog
NPCS

Kutyáink és az öregedés

Mik a leggyakoribb időskori megbetegedések? Kistestű kutyáknál ez nagyjából a 7-8 éves kort jelenti, míg a nagy- és óriástestű kutyafajták (pl. dog, ír farkas) már 5-6 évesen is idősnek számítanak.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Elvis újra fotogén!

A kicsi Elvis rövid idő alatt hosszú utat tett meg a Burgimmune Immunerősítővel karöltve…

Elvisre egy árokban találtak rá június 28. napján, rettenetes állapotban, bőrbetegen, gyulladt szemekkel, tele harapás nyomokkal. Olyan sovány volt, hogy súlya az 1 kg-ot sem érte el. A Miskolci Állatsegítő Alapítvány vette gondozásába a kiskutyát.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Állatkísérlettől a tengerparti nyaralásig

Pityke kirobbanó formában nyaralt új családjával, felépülésében a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombinációnak is nagy szerepe volt.
Pityke mentésének napján, vele együtt 28 “kísérleti” Beagle kapott új életre esélyt a Beagle Fajtamentés csapatának köszönhetően.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Fantasztikus változás Nusinál

Egyik stratégiai partnerünk, a Puli Állatvédő Egyesület alelnöke a következőket osztotta meg velünk a Burgimmune Prémium Immunerősítővel kapcsolatos tapasztalatairól:
“Idős, beteg, daganatos kutyáinknak kezdtük el rendszeresen adni, és az eredmény minden várakozást felül múlt. Kedvük kitűnő, energikusabbak, híztak és szőrük fényes lett…”

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Gréta ma már szuper erős kismacska

“Egy összecsomózott szájú szatyorban találtam magam…,

de MA MÁR EGY SZUPER ERŐS, nagyon játékos kismacska vagyok….”

A Hang, a hangtalanokért Állatmentő Alapítvány védence, Gréta Garbó

macskanáthás volt,

Ő is a Burgimmunne segítségével felgyógyult cicák közé tartozik.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Flóra sokkal aktívabb, rengeteget játszik!

Flóra az egyik stratégiai partnerünk, az Agár Fajtamentés csapatán keresztül örökbefogadott kutyus.

Flóránál fél éve pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak. A Fajtamentés vezetője és az orvos is javasolták a gyógyszer mellé kiegészítésként a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombinációt az esetleges mellékhatások csökkentése, regeneráció elősegítése, vitalitás fenntartása érdekében.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Bozont megbirkózott a parvovírussal,

Bozont rossz tartási körülmények közül, soványan, férgesen, legyengülve került az egyik stratégiai partnerünk, a Civil Debreceni Állatmentők (Bodolai Ferenc Add a Mancsod Alapítvány) gondozásába, a parvovírus tüneteit mutatta.
A Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció egyedi összetételének köszönhetően kifejezetten ajánlott bakteriális és/vagy vírusos fertőzések megelőzésére és/vagy kiegészítő kezelésére is.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Kiara sebei beforrtak

A Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület védence, Kiara gyógyulását is segítette a Burgimmune Prémium Immunerősítő kombináció.

Szegény kutyusnak testszerte több helyen tépett sebei voltak, amelyeket csak műtéttel lehetett korrigálni.

A Burgimmune állatgyógyászati gyógyhatású készítmény jótékony hatással van a teljes és minél gyorsabb regenerációra műtétek, gyulladások, sebek, bőrproblémák, betegségek, immunrendszert gyengítő események esetén is.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Grace gyógyulása

Grace egészségesen és boldogan kerül új, szerető családjához!

Március végén a Hungary Hearts Dog Rescue előtt megállt egy fiatalember, aki a teraszán “felejtve” találta az elhagyott, rossz állapotban lévő Grace kutyust, ezért beadta őt a menhelyre. Grace gyógyulását a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású készítménye, a Burgimmune Prémium Immunerősítő is segítette.

A kutyus érkezésekor le volt soványodva, az immunrendszere nagyon legyengült, ezért lokalizált demodex szőrtüszőatkától szenvedett, szemei körül, a péra tájékán, orrocskáján és ajkain pyodermával jellemezhető, kezeletlen gyulladásos elváltozások voltak találhatóak.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Frici szépen gyógyul

A Natural Pet Care System egyik stratégiai partnere, a Macskavilág Alapítvány által mentett Frici macska, gyógyulása érdekében a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombinációt kapja. Frici, az Alapítvány vezetőjének elmondása alapján, egy 8 éves, igazi vidéki, utcai harcos kandúr volt, rengeteg sérüléssel került gondozásukba. A Burgimmune már jól bevált az Alapítványnál is, az orvosi kezelés és szerető gondoskodás mellett az immunerősítővel is szükségesnek találták támogatni Frici szervezetét.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Morris megmenekült

A Burgimmune Prémium Immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette az elütött cicát, Morrist abban, hogy a baleset, a műtétek, és az életéért való küzdelem ellenére ma már jól érzi magát és gazdisodott.

Morrist március elején elgázolva találták az út közepén. Így került a Hariel Alapítvány gondozásába, akik hamar orvosi kezekbe juttatták.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Sicc a betegségeknek!

Lajos cica felépülése a macskanáthából és bélgyulladásból, a Burgimmune erejével…

Lajos cica augusztus 02-án érkezett, stratégiai partnerünk, a Civil Debreceni Állatmentők gondozásába (Bodolai Ferenc Add a Mancsod Alapítvány).

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Tony köszöni, már jól van!

A Natural Pet Care System-el stratégiai partner Hungary Hearts Dog Rescue és Hariel Alapítvány védencét, Tonyt lesoványodva, legyengült szervezettel mentették az Alapítvány önkéntesei.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Molly már egészséges, boldog, gazdis életét éli.

A Beagle Fajtamentés gondozásába 2020. karácsonya előtt két Mollyka is érkezett. Az autóbalesetes kutyusról már korábban meséltünk, olvassák szeretettel a másik beteg Molly kiskutya történetét is. A csapat gondos ápolása és a kezelések mellett, a Burgimmune Prémium Immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette őt abban, hogy ma már gyógyultan szaladgálhat új otthonában.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Tekla és Garfield új élete

Garfield és Tekla egy debreceni utcai kolóniában éltek az anyacicával együtt.
2020. decemberében a Hariel Debreceni Állat- és Természetvédelmi Alapítvány lelkes önkéntesei találtak a családra egy telefonos bejelentést követően.
Mindkét kiscica macskanáthásan, nagyon súlyos egészségi állapotban került az alapítvány szerető gondozásába. Stratégiai együttműködés keretében, a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette őket abban, hogy most már egészséges, aktív, vidám, játékos életet élve költözhetnek új gazdijukhoz.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Zorró meggyógyult, álom Gazdiját várja

A Natural Pet Care System egyik stratégiai partnere, a Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület által mentett kutyus, Zorró gyógyulását is segítette a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció.

Zorró az árokban, teljesen kiszáradva, sérült, sebes bőrrel, törött lábujjal keresett élelmet a szemét között.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Mollyka a gyógyulás útján

Mollykát 2020. december 17-én autóbaleset érte, ami után azonnal állatkórházba vitték. Az elvégzett röntgenvizsgálatok alapján a sokkos állapot mellé többszörös medencetörés is társult.

Gazdái a várható magas műtéti költségeket nem tudták vállalni, és a lábadozáshoz szükséges körülményeket sem tudták biztosítani, ezért a Beagle Fajtamentés segítségét kérték.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Gia megszépülése

A Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület csapatának tagjai nyáron három szuka kutyust találtak egy forgalmas út szélén. Mindhárman rettenetesen elhanyagolt állapotban voltak, ki tudja, milyen körülmények közül jöhettek vagy mióta kóboroltak és éheztek.

„Természetesen” egyik kutyában sem volt az azonosításra szolgáló mikrochip, mindhárman csonttá és bőrré voltak soványodva, és külső és belső élősködők, rengeteg bolha kínozta őket.

Egyikük a Gia nevet kapta az önkéntesektől.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Dakota, Dundi és Dió

Sajnos, a tavasz és a nyár eleje nemcsak a hosszú, sötét és hideg téli hónapok következtében rosszabb immunstátuszú, ezért gyakrabban megbetegedő állatok miatt nehéz a menhelyeknek, hanem az első tavaszi kiscica szezon miatt is. Ilyenkor landolnak ugyanis a nem kívánt almok ‒ jobb esetben anyamacskástul, rosszabb esetben csak az árva, sokszor napos kiscicák ‒ az állatmenhelyeken.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Cecil csodás története

Cecil egy 7 éves beagle leányzó, aki rendkívül elhanyagolt körülmények közül került a Beagle Fajtamentés gondozásába.

Ahogy a képen is látszik, Cecil toroktájékán egy tekintélyes méretű duzzanat volt. Az állatorvosi vizsgálatok során kiderült, hogy a szövetszaporulat egy daganat, ami ráadásul olyan helyen helyezkedik el, hogy nem operálható. Az elkeserítő hírek mellé további gondok is társultak: Cecil vérében hemzsegtek a mikrofiláriák, azaz szívférges is, és a harmadik szemhéja is előesett. És persze ivartalanítani is kellene…

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Bagett kivirul

Bagett, amikor megérkezett az Agár Fajtamentés gondozásába, még járni is alig tudott. A csodás agárlány egész nap csak feküdt, rozoga, izomtalan teste nyomokban sem hasonlított az agarakra jellemző csodás, izmos és erős, futásra kitalált testére.

Az azonnal elvégzett állatorvosi vizsgálatok szerencsére betegséget nem mutattak ki, egyszerűen ennyire nem törődtek vele, ennyire elhanyagolták, hogy ilyen szörnyű állapotba került.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Trico és Teki

Tricot és Tekit még tavaly októberben, Szécsényben, az iskola mellett találták. Aprócska testüket egyszerre több vírus is megtámadta, ezért a Macskavilág Alapítvány és a Natural Pet Care System között létrejött stratégiai együttműködés keretében gyógyulásukat-felépülésüket segítendő kapják a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Runa gyógyulása

Runa egy örökbefogadott kutyus. Gazdija állatorvosi asszisztensként dolgozik, de hiába tett meg mindent, Runa fülei évek óta szinte folyamatos és nagyon fájdalmas problémaforrást jelentettek.

Mindkét hallójáratban krónikus, vissza-visszatérő, sokszor gennyes, gyulladás jelentkezett, ami már a dobhártyát is károsította, sőt, a dobüregbe is beterjedt. Az elvégzett laborvizsgálatok (gomba- és baktériumtenyésztés) és a célzott hatóanyag-tartalmú kezelések sem hoztak tartós gyógyulást.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Kacor megmenekül

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Kacor most már egészséges, vidám kamasz kutya.

Kacor 2020 tavaszán születhetett. Mezőkövesden találták, az erdőben kikötve és sorsára hagyva. Fején és testén látszott, hogy bőre rendkívül rossz állapotban van, jobb elülső lábára pedig nem tudott ráállni. Így került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Hihetetlen Hulk és Hugo

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Hulk és Hugo egészséges kiscicává cseperedhetett.

Hulk és Hugo eszméletlenül lesoványodva érkeztek a Pomázi Kutyamenhely Második Menedékébe, amit kifejezetten cicák részére hozott létre az Egyesület csapata.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Csatorna mama és kölykei

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Csatorna mama és kölykei túlélhessék a parvo vírus okozta fertőzést.

Csatorna mama és hét, nagyjából 5 hetes kölyke Négyesről érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Babi gyógyulása

Babi 2015 óta van az Országos Állatvédőrség gondozásában.
Gerincét meglőtték kölyökként, ezért hátsó lábait nem tudja használni, kutya kerekeskocsi segíti mozgását…

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Textina, a túlélő

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Textina 15 évesen, szívférgesen és emlődaganat műtét után ilyen jól van.

Ez a szépséges öreglány a képeken Textina, aki nagyjából ezer meg egy éves, de minimum 14+. Egy elhagyott repülőtér romjai és az odahordott szemétkupacok között élt az elmúlt hónapokban. Nem tudni, hogy mit evett, hogyan maradt életben?

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Emma és Escobar

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Emma és három apró kölyke túléljék a megpróbáltatások okozta károsodásokat.

Emmát három apró kölykével együtt két összeragasztott zöldséges ládában tették ki a nyár egyik legmelegebb napján. 40 fokban találtak rájuk a Pomázi Állatmenhely önkéntesei.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Szvetter

Kiskunhalasról érkezett a segítségkérés a Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítványtól, hogy egy szinte teljesen kopasz kölyköt bedobtak egy idős nénihez. Azonnali segítségre volt szüksége és a Noé Állatotthon Alapítvány igent mondott – ahogy nagyjából mindig.
Kicsi Szvetter – mert ezt a nevet kapta – megtalálásakor nagyjából fél éves lehetett, szinte a teljes testéről kihullott a szőr, teste forró, bőre gyulladt volt. Nagyon sovány, alig volt rajta izom.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Farki gyors gyógyulása

Farki nevét rövid kis farkincájáról kapta, amit kutya vagy valamilyen más ragadozó haraphatott le, esetleg csapdában sérülhetett meg.

Több kiscicával együtt egy szántóföld szélén találták, akik kitették őket, egyszerűen ott hagyták sorsukra a kölyköket. A kismacskákat innen mentették meg a Macskavilág Alapítvány önkéntesei. A lehető leghamarabb állatorvoshoz vitték őket, ahol a vizsgálat után megtörtént a teljes külső-belső parazitamentesítésük is.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Dragon úton a gyógyulás felé

Az akkor még névtelen, szinte teljesen kopasz, kan kutyust Törökszentmiklóson, az utcáról mentette meg a Befogad-Lak Állatvédő Alapítvány, tőlük került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Mikrochipet hiába kerestek benne megtalálói, pedig biztos, hogy korábban lehetett – ha nem is Gazdája, de tulajdonosa biztosan.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Bibó papa

Bibó papa 2018 nyár végén került a Beagle Fajtamentés gondozásába. Korábbi gazdája lemondott róla, miután a kutyus elkóborolt otthonról és így bekerült a helyi menhelyre. Bibó már nyugdíjas, 10 évnél is idősebb.

A Fajtamentés által elvégeztetett állatorvosi és laborvizsgálatokból, valamint gyorstesztekből kiderült, hogy Bibó szívférges: vérében nyüzsögtek a mikrofiláriák.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Alíz története

Alíz az Állatvédőrség révén már két hónapja szedte a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt daganat gyanú miatt.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Amikor az állatorvos gazdi is meglepődik – Norma története

„Normát 2009 szeptember végén találtam a Normafánál (innen kapta a nevét). Akkor elég elkeserítő testi és lelki állapotban volt: koponyája bal oldalát korábban hatalmas ütés-vágás érhette, ami miatt egészen a fogínyig sérültek a szövetek, ez jól látszott a kölyök fejét átszelő hatalmas hegből. Emellett égésnyomok voltak a bundáján, rettenetesen sovány és szomjas volt, nagyjából 4 hosszú, csontos lábból, egy gyönyörű barna szempárból és bolhákból állt.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Nemes

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével két agár érkezett Tiszabőről az Agár Fajtamentéshez. Nemes, a négy év körüli kan és Angyalka, a nagyjából hat éves szuka. Mindkét agár nagyon elhanyagolt volt, de Nemes állapota mindenkit ledöbbentett.

Fénylő bunda helyett csak foltokban volt szőre, teljes testfelületét sebek borították, ezért komoly fájdalmai voltak.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Macskavilág mentvényei

A Macskavilág Alapítvány önkénteseit egy balassagyarmati, elhagyott házban talált, nagyon beteg kölyökmacskák miatt értesítették.

Bár szörnyű egészségi állapotban leltek rájuk, de mégis szerencsések voltak, mert ők legalább megérték, hogy megtalálják őket és így esélyt kaphattak az életre és a gyógyulásra. Testvéreik nem voltak ilyen szerencsések, vagy valamilyen vadállat (pl. nyest, róka) vagy kutya járhatott az elhagyott háznál és az ott maradt nyomok alapján többet is megölt a kiscicák közül…

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Böbe felépül

Böbe nagyjából 8 hetes lehetett, amikor a karcagi Kóbor Szívek Állatmentő Alapítvány gondozásába került. Iszonyatosan soványan és brutális bőrbetegségben szenvedve.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Liza története

Liza 2015 óta folyamatosan az Országos Állatvédőrség gondozásában van.

Mielőtt ide került, egy lánc végén tengődött, ami minden kutyának szörnyű sors, de egy okos, az emberrel dolgozni szerető németjuhásznak még inkább az.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Teddy maci megmenekülése

2019 októberében, mint minden nap oly sokszor, megcsördült a Pomázi Állatmenhely telefonja. A vonal másik végén egy kétségbeesett hang azt közölte, hogy a közeli mezőn egy pár hetes kutyakölyköt találtak szörnyű állapotban. A menhely önkéntesei azonnal odarohantak, a beszámoló alapján sok mindenre felkészültek, de az eléjük táruló látvány még az ő sokat látott szemüket is elborzasztotta. Az aprócska kölyök tragikus állapotban volt.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Zoé megmenekülése

Zoét 2019 novemberében mentette ki helyi, önkormányzati segítséggel szörnyű körülményei közül a Beagle Fajtamentés a keleti országrész egyik városából.

Becsült kora 10 év lehetett… Ez a rövid mondat mindent elmond arról, honnan, milyen körülmények közül menekült meg Zoé. Nagyon alultáplált volt, csigolyáit-bordáit meg lehetett számolni, szőrzete csapzott, durva, koszos volt. Ahogy a fényképeken is látható, karmai rettenetesen hosszúak, töredezettek voltak, szinte a járásban is akadályozták már.

Tovább olvasom
Uncategorized
Vernon Lucas

Merlot gyógyul és szépül

Merlot gazdától – vagyis inkább tulajdonostól – került 2019. május 17-én a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Az állapota láttán érzett első sokk után Merlot a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba került kivizsgálásra. A kutyust bizalmatlansága miatt kizárólag bódításban lehetett teljes körűen, tetőtől talpig megvizsgálni.

Tovább olvasom
Uncategorized
NPCS

Menyhért megmenekült

Menyhért csontsoványan, erőtlenül, betegen feküdt egy vidéki település utcáján. Sokan elmentek már mellette, de szerencsére volt, aki ezen a június eleji napon nem fordította el a fejét a szenvedő kutya láttán, és segítséget hívott.

A Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány égisze alatt működő Agár Fajtamentés vezetője rögtön rohant érte, mert a kutyus annyira rossz bőrben volt, hogy attól lehetett tartani, hogy már a másnap reggelt sem éri meg.

Tovább olvasom
🎉Próbáld ki legújabb termékeinket most induló kedvezménnyel N.P.C.S. minőségben, előrendelési lehetőséggel. Legkésőbb április 30-ig feladásra kerülnek a termékek.
This is default text for notification bar