Gyakori kérdések

Mi az a béta-glükán?

A béta-glükán a természetben sok helyen (baktériumok, gombák és növények sejtfalában) megtalálható poliszacharid. Több fajtája/altípusa is létezik, melyeknek eltérő a molekulaszerkezete.

Mi is az az állatgyógyászati gyógyhatású készítmény?

Egy olyan szer, aminek az összetevői kísérletekkel és/vagy hosszú évek (akár évszázadok) alatt tapasztalatokkal bizonyítottan gyógyító és/vagy kedvező biológiai hatással bírnak, és a használati utasításnak megfelelő alkalmazás esetén nincs káros hatásuk és/vagy mellékhatásuk.

Mik azok a makrofágok?

Szerepük alapvetően fontos az immunrendszer működésében, nem csak bekebelezik és eliminálják a szervezetbe jutott kórokozókat és idegen anyagokat, hanem prezentálják ezeket az őket felismerő sejtek felé, így beindítva az immunválaszt.

Mik a természetes ölősejtek?

A természetes ölősejtek (NK sejtek, natural killer sejtek) az immunrendszer egyik fontos sejttípusát alkotják, egyik fő feladatuk a daganatsejtek elpusztítása.

Kell recept a Burgimmune megvásárlásához?

Nem kell, de ha nem a kezelő állatorvosuk ajánlotta, akkor mindenképp tájékoztassák szedéséről, hogy mindenről tudjon Kedvencük kezelésével kapcsolatban.

Kedvencünk többféle gyógyszert kap, adhatjuk ezek mellé a Burgimmune immunerősítőt?

Igen, természetesen, a Burgimmune csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, nincsenek ellenjavallatai és minden gyógyszer mellett biztonságosan alkalmazható. Alkalmazásáról mindenképp konzultáljon állatorvosával vagy gyógyszerészével.

Mennyi időre elég egy doboz Burgimmune?

Egy doboz Burgimmune 90 napra elég egy max.15 ttkg-os, egészséges kisállatnak.

A Burgimmune csak beteg kutyának/cicának adható?

Nem, egészséges állatoknak is, például tenyészállatoknak, hogy szervezetük jobban bírja a fokozott igénybevételt, kölyköknek, hogy az immunrendszerük erős alapokra épüljön, és idősebb Kedvenceinknek is, hogy ellenállóképességük erősebb legyen.

Száraztáppal etetjük a kutyusunkat/cicánkat, hogy adjuk neki a Burgimmune-t?

Oldják fel forró vízben a szükséges mennyiségű Burgimmune-t és így keverjék az ételébe.

🎉Próbáld ki legújabb termékeinket most induló kedvezménnyel N.P.C.S. minőségben, előrendelési lehetőséggel. Legkésőbb április 30-ig feladásra kerülnek a termékek.
This is default text for notification bar