Grace gyógyulása

Grace egészségesen és boldogan került új, szerető családjához!

Március végén a Hungary Hearts Dog Rescue előtt megállt egy fiatalember, aki a teraszán “felejtve” találta az elhagyott, rossz állapotban lévő Grace kutyust, ezért beadta őt a menhelyre. Grace gyógyulását a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású készítménye, a Burgimmune Prémium Immunerősítő is segítette.

A kutyus érkezésekor le volt soványodva, az immunrendszere nagyon legyengült, ezért lokalizált demodex szőrtüszőatkától szenvedett, szemei körül, a péra tájékán, orrocskáján és ajkain pyodermával jellemezhető, kezeletlen gyulladásos elváltozások voltak találhatóak.

A menhely és a velük együttműködésben álló Hariel Alapítvány önkéntesei gondoskodtak arról, hogy Grace azonnal állatorvosi ellátásban részesüljön. Mivel az ilyen problémák akkor lépnek fel, amikor a szervezet védekező képessége legyengül, ezért a Hariel vezetője, Szabó Szilvia, fontosnak találta a mihamarabbi és teljes gyógyulás érdekében a Burgimmune-t is bevetni, mivel már több védencénél is rendelkezik nagyon pozitív tapasztalatokkal a készítménnyel kapcsolatban.

Grace állapota rohamosan javulni kezdett, a szükséges gyógyszeres és krémes kezeléseknek, a szerető gondoskodásnak, és a sikeres immunerősítésnek köszönhetően. Kevesebb, mint egy hónap alatt hatalmas változáson ment keresztül a kutyus. Megszűnt a gyengeség, a soványság, és a bőrgyulladás is elmúlt. A korábbi bőrproblémáknak ma már halvány jele sem felismerhető rajta és boldog, aktív, gazdi életet él.

Szép életet kívánunk, Grace!

🎉Próbáld ki legújabb termékeinket most induló kedvezménnyel N.P.C.S. minőségben, előrendelési lehetőséggel. Legkésőbb április 30-ig feladásra kerülnek a termékek.
This is default text for notification bar