Tekla és Garfield új élete

Garfield és Tekla egy debreceni utcai kolóniában éltek az anyacicával együtt.
2020. decemberében a Hariel Debreceni Állat- és Természetvédelmi Alapítvány lelkes önkéntesei találtak a családra egy telefonos bejelentést követően.

Mindkét kiscica macskanáthásan, nagyon súlyos egészségi állapotban került az alapítvány szerető gondozásába. Stratégiai együttműködés keretében, a Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette őket abban, hogy most már egészséges, aktív, vidám, játékos életet élve költözhetnek új gazdijukhoz.

Megtalálásuk napján Tekla cicának már majdnem kihűlt a kis teste, nem evett, nem ivott, de a Hariel Alapítvány odaadó tagjai még időben értek az állatorvoshoz és gyorsan felmelegítették őt. Két hétig minden nap állatorvoshoz vitték és szakadatlan ápolták őt.

A Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt folyamatosan kapta fecskendőből, naponta kétszer, így egyre jobban megerősödött a szervezete. Garfield is elkapta a macskanáthát, nagyon gyenge volt, köhögött, folyt az orra, szemei össze voltak ragadva a gyulladás miatt. Az orvosi kezelés, a törődés és a gyógyszerek segítettek rajta, de mindig vissza-visszaesett.

Ez után ő is elkezdte kapni a Burgimmune gyógyhatású készítményt, aminek következtében állapota rohamosan fejlődni kezdett.

Mostanára a kis túlélők teljesen és stabilan meggyógyultak. Az ivartalanítás után szeretetteljes befogadó családra leltek.

Sok sikert, boldogságot és egészséget kívánunk az új életükhöz!

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar