Frici szépen gyógyul

A Natural Pet Care System egyik stratégiai partnere, a Macskavilág Alapítvány által mentett Frici macska, gyógyulása érdekében a Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombinációt kapja.

Frici, az Alapítvány vezetőjének elmondása alapján, egy 8 éves, igazi vidéki, utcai harcos kandúr volt, rengeteg sérüléssel került gondozásukba. Sajnos a sok változás, az ivartalanítás, az oltások, az új helyszín okozta stressz rossz hatással volt a cicus szervezetére, ami gombás fertőzést váltott ki nála, annak ellenére, hogy a környezetében nem volt tapasztalható gombásodás.

A Burgimmune már jól bevált az Alapítványnál is, az orvosi kezelés és szerető gondoskodás mellett az immunerősítővel is szükségesnek találták támogatni Frici szervezetét. Tapasztalatok szerint daganatellenes hatása mellett jótékonyan befolyásolja a teljes és minél gyorsabb regenerációt: pl. műtétek, gyulladások, bakteriális és vírusos (pl. parvo) fertőzések, parazitás megbetegedések (pl. szőrtüsző atkásság, gombásodás), allergia, sebek, étvágytalanság, hányinger, valamint immunrendszert gyengítő körülmények (vemhesség, ellés, szoptatás, kölyökkori vakcinázás, időskor, fokozott szellemi vagy fizikai igénybevétel (pl. sportesemények, munka, stressz) esetén is.

Az orvosi kezelések még tartanak, Frici pedig nagyon szépen gyógyul, korábbi bőr problémájának rövidesen már halvány jele sem lesz felismerhető.

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar