Farki gyors gyógyulása

Farki nevét rövid kis farkincájáról kapta, amit kutya vagy valamilyen más ragadozó haraphatott le, esetleg csapdában sérülhetett meg.

Több kiscicával együtt egy szántóföld szélén találták, akik kitették őket, egyszerűen ott hagyták sorsukra a kölyköket. A kismacskákat innen mentették meg a Macskavilág Alapítvány önkéntesei. A lehető leghamarabb állatorvoshoz vitték őket, ahol a vizsgálat után megtörtént a teljes külső-belső parazitamentesítésük is. 

A macskanátha a cicák nagyon fertőző, különféle vírusok okozta betegsége. Akár végzetes is lehet, különösen a legyengült immunrendszerű és/vagy nagyon fiatal vagy nagyon idős állatok esetében. Leggyakrabban tüsszögéssel indul, később láz, étvágytalanság, levertség, szájfekély is jelentkezhet. A másodlagos bakteriális fertőzések miatt kötőhártya-gyulladás, nagyfokú orrfolyás alakulhat ki. Kismacskáknál a betegség megakadályozhatja a szem kinyílását is, sőt, a szövődmények akár a látás vagy a szem elvesztéséhez is vezethetnek.

Farkinál is jelentkeztek a macskanátha tünetei. Az azonnali antibiotikumos kezelés mellé kapta a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt is, ami látványosan gyors gyógyulást hozott: Farki napok alatt felépült.

Oltásait megkapta, szép, játékos cica, azóta már igazi otthonra is lelt szerető Gazdijainál!

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar