Emma és Escobar

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Emma és három apró kölyke túléljék a megpróbáltatások okozta károsodásokat.

Emmát három apró kölykével együtt két összeragasztott zöldséges ládában tették ki a nyár egyik legmelegebb napján. 40 fokban találtak rájuk a Pomázi Állatmenhely önkéntesei.

A cicák részére létrehozott Második Menedékbe kerültek, ahol a lelkes „cicaosztag” azonnal működésbe lépett. Miután Emmát nagyon igénybe vette kölykeinek szoptatása, ezért vészesen lefogyott, már arra is alig volt ereje, hogy a szőrét ápolja, ezért az is nagyon elhanyagolt volt. A külső-belső élősködők elleni kezelés és a jó minőségű és végre elegendő mennyiségű táplálék mellett az immunrendszerét is támogatni kellett, ezért dupla adagban kapta a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt.

A gondoskodásnak és a kúrának köszönhetően Emma szőre hihetetlenül dús és fényes lett, gyorsan magára szedte a hiányzó dekákat is.

Escobar volt a kölykök közül a legsoványabb, a legapróbb, a legfénytelenebb szőrű. A jobb szeme borzalmas állapotban volt.​

Az azonnali állatorvosi vizsgálat során kiderült, hogy a szemét nem lehet megmenteni, de Esco annyira gyenge volt ekkor, hogy ilyen állapotban nem élte volna túl a műtétet, ezért a műtétig a szemcseppek mellett ő is emelt adagban kapta a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt.

A gondos ápolásnak és a kúrának köszönhetően gyorsan megerősödött, és így az operációra is sor kerülhetett. Escobar mindezzel együtt eleven, játékos kiscica lett!

Ma már mindnyájan családban élnek, boldog gazdis éveket kívánunk nekik!

⬇️ÁRZUHANÁS! Tartósan csökkentettük a Flexi és Fortflex termékeink árát. Próbáld ki most csont és porcerősítő termékeinket. 🐶🦴💪
This is default text for notification bar