Elvis újra fotogén!

A kicsi Elvis rövid idő alatt hosszú utat tett meg a Burgimmune Immunerősítővel karöltve…

Elvisre egy árokban találtak rá június 28. napján, rettenetes állapotban, bőrbetegen, gyulladt szemekkel, tele harapás nyomokkal. Olyan sovány volt, hogy súlya az 1 kg-ot sem érte el. A Miskolci Állatsegítő Alapítvány vette gondozásába a kiskutyát.

Ekkor 9 hetes volt, elfért gondozójának tenyerében. Az augusztus 20-án készült fotón Elvis már egy egészséges, vidám, jóképű kölyökként pózolt…. Hála a szerető törődésnek, orvosi kezelésnek, és immunrendszere megerősítésének.

A Burgimmune Prémium Immunerősítő Kombináció a tünetek kezelésén túl a bőr természetes védekezőképességét segít visszafejleszteni, így segíthet csökkenteni a gyógyszeres kezelés időtartamát, mértékét, vagy megelőzheti annak szükségességét.

Már nagyon sok bőrbetegségben szenvedő és legyengült immunrendszerű kutyának és cicának segített a gyógyulásban, a gyulladáscsökkentő, regenerációt segítő, bőrt és szőrt támogató hatásai miatt (is).

🎉Próbáld ki legújabb termékeinket most induló kedvezménnyel N.P.C.S. minőségben, előrendelési lehetőséggel. Legkésőbb április 30-ig feladásra kerülnek a termékek.
This is default text for notification bar