Cecil csodás története

Cecil egy 7 éves beagle leányzó, aki rendkívül elhanyagolt körülmények közül került a Beagle Fajtamentés gondozásába.

Ahogy a képen is látszik, Cecil toroktájékán egy tekintélyes méretű duzzanat volt. Az állatorvosi vizsgálatok során kiderült, hogy a szövetszaporulat egy daganat, ami ráadásul olyan helyen helyezkedik el, hogy nem operálható. Az elkeserítő hírek mellé további gondok is társultak: Cecil vérében hemzsegtek a mikrofiláriák, azaz szívférges is, és a harmadik szemhéja is előesett. És persze ivartalanítani is kellene…

A Fajtamentésnél mindenki nagyon elkeseredett, de egy pillanatra sem adták fel, ahogy mindig, most is mindent megtettek, hogy Cecil esélyt kaphasson a boldog, gazdis életre. A Natural Pet Care System és a Beagle Fajtamentés között létrejött stratégiai megállapodás alapján Cecilnek is rögtön adni kezdték normál adagban a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt, hiszen őkelme állapota ezt abszolút indokolttá tette: a nyelvgyöknél található növedék nehezítette, fizikailag akadályozta a nyelést.

A hízósejtes daganatok ellen bevethető egy nagyon drága, injekciós készítmény, amit azonnal megrendeltek és a lehető leghamarabb beadtak Cecilnek. Az injekció beadása után nagyjából egy héttel Cecil buksija beduzzadt, ekkor megemelték a Burgimmune adagját, és hét napig dupla adagban adták neki. A duzzanat lelohadt, sőt, a daganat először látványosan borsónyira zsugorodott, mára pedig már teljesen eltűnt.

Miután Cecil jobban lett, egyszerre sor kerülhetett az ivartalanítására és a szemműtétjére is. A szívférgességét jelenleg is lassú módszerrel kezelik.

Cecil teljesen tünetmentes, azóta is folyamatosan kapja az ételébe keverve a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt. Életkedve, étvágya visszatért, igazi kedves, jókedvű beagle lett megint, már csak a felelősségteljes, szerető álomgazdijára vár!

🎉Próbáld ki legújabb termékeinket most induló kedvezménnyel N.P.C.S. minőségben, előrendelési lehetőséggel. Legkésőbb április 30-ig feladásra kerülnek a termékek.
This is default text for notification bar