Bagett kivirul

Bagett, amikor megérkezett az Agár Fajtamentés gondozásába, még járni is alig tudott. A csodás agárlány egész nap csak feküdt, rozoga, izomtalan teste nyomokban sem hasonlított az agarakra jellemző csodás, izmos és erős, futásra kitalált testére.

Az azonnal elvégzett állatorvosi vizsgálatok szerencsére betegséget nem mutattak ki, egyszerűen ennyire nem törődtek vele, ennyire elhanyagolták, hogy ilyen szörnyű állapotba került.

Állapotát látva gondozói úgy döntöttek, hogy neki is szüksége van a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású termékére, a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációra.

Ilyen soványan naponta nem egyszer kell sokat enniük a kutyáknak, hanem jobb, ha egy nap többször adnak nekik kis adagokban enni, mert így kevésbé terheli meg a gyomrukat és az emésztésüket, akkor is, ha mint Bagett, már kifejlett jószágok.​

Bagett is ennek megfelelően naponta kétszer, a reggelijébe és a vacsorájába keverve kapja három hete az immunerősítőt.

Az étvágya rengeteget javult, az elején küzdöttek, hogy mit és mennyit eszik, azóta már mindent szívesen elfogad, és amit elé raknak, az el is fogy. A testtömege látványos növekedésnek indult, három hét alatt hízott 30 dekát.

Mára élénk, játékos kutyus lett, aki szívesen sétál, és néha még kicsit kergetőzik is a többiekkel. A napjait már nemcsak fekvéssel tölti, hanem határozottan aktív, mozgása is sokat javult, már meg tudja vakarni a saját kis oldalát a hátsó lábával.

🛒🛍️Próbáld ki most új termékeinket, kedvezményes csomagajánlatainkkal, immáron a megszokott szállítási idővel. 🚚⏱️
This is default text for notification bar