Amikor Kedvencünk immunrendszere támogatásra szorul

Amikor Kedvencünk immunrendszere támogatásra szorul

Az immunrendszer neve is sugallja, hogy nem egyetlen szervből áll, hanem egy olyan szervrendszer, ami nemcsak a rendszert alkotó szervek, hanem a sejtjei révén is mindenhol jelen van, mindent behálóz. Működése talán nem olyan látványos, mint más létfontosságú szervünké, ám épp olyan nélkülözhetetlen.
 
Mégsem törődünk vele eleget. Hiába vagyunk tudatában annak, hogy mennyire fontos egészségünk megőrzéséhez, mégis, csak akkor kerül figyelmünk középpontjába, amikor már baj van. Ekkor azonban már mindenképp foglalkoznunk kell vele.
 
És ahogy ránk, ez mind igaz Kedvenceinkre is.

 

Amikor Kedvencünk immunrendszere támogatásra szorul
Ha kutyánk vagy macskánk egészséges, az immunrendszer kiegyensúlyozott működése akkor is nélkülözhetetlen a tenyészállatok megfelelő kondíciójának megőrzéséhez, a kölykök vakcinázásra adott erős immunreakciójához és az idősödő Kedvenceink minél jobb életminőségéhez is.
 
Évtizedek óta ismert tény, hogy a stressz rontja az immunrendszer működését, immunszuppresszív hatása van. Ezért szükséges az immunrendszer támogatása akkor is, ha új helyre költözünk, ha kiállításra vagy versenyre készülünk, és még számtalan más olyan helyzetben (pl. műtétek utáni felépülésben, krónikus betegségek esetén) is, ami kihívás elé állíthatja Kedvenceink szervezetét.
Ha pedig már bekövetkezett a baj, és akár baktérium, vírus, parazita vagy daganat támadta meg Kedvencünket, akkor a gyógyulásához nélkülözhetetlen az immunrendszer megerősítése, támogatása.
 
Ezért fogtunk össze és hoztuk létre a Natural Pet Care System (N. P. C. S.) részeként a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt. A Burgimmune egy olyan, állatgyógyászati gyógyhatású termék, ami speciálisan összeállított növényi hatóanyagok, gyógygomba és béta-glükán, valamint vitaminok kombinációját tartalmazza, melyek az immunrendszer működésére kifejtett többféle hatásuk révén hatékonyan hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez és a betegségek elleni küzdelemhez. A Burgimmune speciális összetételénél fogva kifejezetten javallott daganatos betegségek adjuváns terápiájában, kiegészítő takarmányként.
📣 Figyelem a Burgimmune por formulának tökmaglisztre cseréltük a térfogatnövelőjét, hogy még ennél is jobban működjön a kombináció, ezért a por állaga kicsit megváltozott (vízben ugyanúgy oldódik, ugyanúgy beadható a szokásos módon).
This is default text for notification bar